Gość lukjan32 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam gt-i9300, cm 13, 6.0.1. Jak dobrze zrozumiałem, aby synchronizować moje kontakty (telefony), to muszę najpierw wyeksportować kontakty z smartfona do pliku, a potem zaimportować, na stronie? Edytowane 2 Października 2016 przez lukjan32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tak dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 i wtedy, bedzie dzialac opcja synchronizuj w smartfonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tak, będzie działać to na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 aha, dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
Mam gt-i9300, cm 13, 6.0.1. Jak dobrze zrozumiałem, aby synchronizować moje kontakty (telefony), to muszę najpierw wyeksportować kontakty z smartfona do pliku, a potem zaimportować, na stronie?
Edytowane przez lukjan32Odnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi