Gość lukjan32 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam CM 13, gt-i9300. Jak synchronizować kontakty z smartfonu do mojego konta Google? jak daje synchronizuj teraz, to synchronizuje, a na stronie brak kontaktów. Co robię nie tak? Edytowane 2 Października 2016 przez lukjan32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 czy na koncie google kontakty są? czy cm stabilny build?Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 nie ma kontaktow w google. tak, cm 13 snapshot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 nikt, mi nie pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Być może ten poradnik Tobie pomoże - http://www.download.net.pl/jak-zapisac-kontakty-z-sim-i-pamieci-telefonu-na-koncie-google-w-androidzie/n/4348/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 nie mam poczty w gmail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
Mam CM 13, gt-i9300. Jak synchronizować kontakty z smartfonu do mojego konta Google? jak daje synchronizuj teraz, to synchronizuje, a na stronie brak kontaktów. Co robię nie tak?
Edytowane przez lukjan32Odnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi