elokuba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Witajcie, tak jak w temacie mam taki problem - obojętnie jakiego zainstaluje lollipopa, zawsze zawiesza się na logo androida. Już 3x brick. Wszystkie kitkaty chodzą bez problemu. Za wszelką pomoc dzięki. Edytowane 2 Października 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. A Ty to instalowałeś na CMW czy TWRP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elokuba Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 twrp artas twrp 3.0.2.0 philz 6.40.0 cwm 6.0.4.5 i nadal to samo ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Czy masz odpowiedni bootloader pod LP? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elokuba Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) używam tego co jb i kk wiec nic nie zmieniałem odblokowanie boot loadera i wgranie recovery i root robilem zgodnie z xda podal bys mi opis jak to zrobic, chdzi ci czy zablokowany czy odblokowany jak by co to odblokowany Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez elokuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Cześć, czy możemy Tobie jakoś pomóc? Czy znalazłeś swoje rozwiązanie? Daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
elokuba
Witajcie,
tak jak w temacie mam taki problem - obojętnie jakiego zainstaluje lollipopa, zawsze zawiesza się na logo androida. Już 3x brick. Wszystkie kitkaty chodzą bez problemu.
Za wszelką pomoc dzięki.
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi