Cezary Mroczkowski Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Mam mały problem i szukam pomocy. Mam lg k8 i nie mam najmniejszego pojęcia jak zrootowac ten telefon. Glownie chce osiągnąć mozliwosc instalowania wszystkich aplikacji na karcie sd. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cezary Mroczkowski
Mam mały problem i szukam pomocy. Mam lg k8 i nie mam najmniejszego pojęcia jak zrootowac ten telefon. Glownie chce osiągnąć mozliwosc instalowania wszystkich aplikacji na karcie sd. Prosze o pomoc.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi