Ultron682 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, w ciągu kilku następnych tygodni nastąpi aktualizacja przez OTA telefonów Galaxy A5 do Androida Marshmallow. Niestety mam nabitą flagę knox i przez to aktualizacja będzie dla mnie niedostępna w trybie OTA. Jedyne wyjście to wgranie przyszłego Marshmallowa przez Odina. I chcę się dowiedzieć, czy jeżeli wgram nowszy Firmware przez Odina to czy proces się powiedzie? Dodatkowe informacje: -aktualnie mam zmodyfikowany Firmware z androidem lolipop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Spróbuj na Sammobile poszukać najstarszej wersji, a najlepiej 3 lub 4-plikowy ROM/ Powinno się wszystko wyzerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultron682 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Na sammobile szukałem i niema 3 lub 4 plikowego firmwaru. Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie "czy jeżeli wgram nowszy Firmware przez Odina to czy proces się powiedzie?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Powinien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultron682 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Na sammobile szukałem i niema 3 lub 4 plikowego firmwaru. Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie "czy jeżeli wgram nowszy Firmware przez Odina to czy proces się powiedzie?". [emoji6]Wieloplikowce to loteria, jeden na milion albo wcale, przez Odina zawsze wgrasz stocka - bez problemuWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi