Monokuma Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Jak w temacie.. Nic w internecie nie znalazłem na xda developers. Obecnie mam wgrany Rom v10g na Europę. I czasami mi GPS słabo łapie. Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kerneli i Recovery jest, ale u Custom ROM'ach nic nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Aha no spoko. Czyli zostaje mi to sprzedać lub zamienić. No nic spróbuję S2 za to wyciągnąć bo z LTE i tak w tym nie korzystam. Trochę trudno będzie bo ten lg ma simlocka na Orange. Ale może się uda. W każdym razie. Dziękuję za pomoc Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
Jak w temacie.. Nic w internecie nie znalazłem na xda developers.
Obecnie mam wgrany Rom v10g na Europę.
I czasami mi GPS słabo łapie.
Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi