Maniuś Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam od dłuższego czasu nie chce mi się włączyć telefon nie mam pojęcia co jest nie tak model HTC Desire 816 POMOCY ściągnąłem HTC Sync Manager ale nie wykrywa mi telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. A nie robiłeś przypadkiem ustawień fabrycznych z poziomu systemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 OK po prostu dłuższy czas mnie nie było na forum i nie co zapomniałem Dodam jeszcze że to tel kolegi i on się na tym wszystkim nie zna wiec żadnych ustawień fabrycznych nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 no wiesz taki objaw nagłego nie włączania się może być przyczyną zastosowania ustawień fabrycznych. Jest to wysoce nie zalecane od 5.1.1. Skoro nie było tego to system mógł mu paść ale to też trzeba mieć "talent" żeby do tego doprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ale można to jakoś naprawić ? wgrać nowy system np.cm czy oryginalny soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Jeśli ma stockowe recovery to Custom ROM odpada i zostaje Stock ROM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 A możne jakoś instrukcje do tego stock romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Widzę, że u nas tego nie ma. Poczekaj na kogoś, może będzie wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Wgraj stocka mówili, będzie fajnie mówili... Tylko bootloader... Chyba że o czymś nie wiem i da się wgrać stock na zablokowanym Spróbuj(cie) bazować na poradniku wgrywania stocka na innym DesireWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2768846 Jak będę miał czas to przetłumacze u nas, ewentualnie ktoś mnie wyprzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A no tak trzeba mieć odblokowany ten cały bootloader przed wgraniem stocka ? Wiec poczekam kiedy przetłumaczycie będę miał w tedy łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Łapaj 7 minut temu, Maniuś napisał: A no tak trzeba mieć odblokowany ten cały bootloader przed wgraniem stocka ? Wiec poczekam kiedy przetłumaczycie będę miał w tedy łatwiej Wybierz HTC Desire 816! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ok odblokowany co dalej? jak wgrać ten stock teraz ? I jak można lik do stocka nie ten wyżej nie działa POMOŻE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest tu ktoś ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Witam od dłuższego czasu nie chce mi się włączyć telefon nie mam pojęcia co jest nie tak model HTC Desire 816 POMOCY
ściągnąłem HTC Sync Manager ale nie wykrywa mi telefony
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi