Krystian Lewicki Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam mam problem z cyanogomodem12 na moim samsungu , mianowicie cały czas wyskakują błędy typu ''Unfortunately, Google Play services has stopped" i kilka innych i gdy klikne OK błędy dalej wyskakują automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Rozumiem, że to jest świeżo po instalacji CM12.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Lewicki Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Tak , zainstalowalem rowniez AOSP 6.0.1 i gdy próbuje wejsc w byle jaką aplikacje te błędy wyskakują A i jeszcze pisze że aplikacja Google Play zostala zatrzymana a nie mam jej wogóle zainstalowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ostatnia możliwość to niekompatybilne Gapps'y albo mają ten błąd na zasadzie "Bo tak" rozejrzyj się za A-Gapps, są kompatybilne chyba z CM 12.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Lewicki Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ok Spróbuję Czyli mam zainstalowac a-gapps zamiast gapps ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Spróbuj pobrać bardziej Aktualną wersję z "Open GApps" (Wersja Pico) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Temat martwy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian Lewicki
Witam mam problem z cyanogomodem12 na moim samsungu , mianowicie cały czas wyskakują błędy typu ''Unfortunately, Google Play services has stopped" i kilka innych i gdy klikne OK błędy dalej wyskakują automatycznie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi