darekdarek Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czy ktoś używa? lepsze to jest od CCleanera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Polecam poczytanie tego https://forum.cyanmod.pl/topic/4226-jaki-sens-ma-zabijanie-programów-w-tle-prześwietlenie-task-kilerów/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekdarek Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 A pomijając zabijanie procesów to czy te 2 funkcję się sprawdzą? * Wyszukiwarka zwłok: Czyści dane po odinstalowanych aplikacjach. * Czyszczenie systemu: Usuwa znane nieużyteczne pliki. Możesz dostosować wyniki wybierając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jak nie ma reklam i nie zaśmieca powiadomieniami i nie jest używana jako task killer to nawet ja bym ją przyjął, bo zbiera mi się syf po apkach na telefonie (przynajmniej za czasów xperi Z2, bo teraz mam inny telefon i mam więcej wewnętrznej pamięci niż w zperi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi