TheUltiPL Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Witam, to moja 1 propozycja :D. Mam taką, że można by dodać auto odświeżanie co 30sekund, albo 1minute niewiem. To by było dla tego, że jak ktoś napisze odpowiedź do tematu, to strona się odświeża i widać odpowiedź, mam nadzieję że takie coś przydatne by było i że to przyjmiecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Coś tego W IPB jest. co więcej, zanim wyslesz odpowiedz poinformuje Cie skrypt, ze jest nowy post.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 25 minut temu, dasiek napisał: Coś tego W IPB jest. co więcej, zanim wyslesz odpowiedz poinformuje Cie skrypt, ze jest nowy post. Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka No spoko, a coś na czat? on się auto nieodświeża nie? (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 odświeża.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 lol. a miałem takie fajne pomysły ;( #closed 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi