Ichigo0 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam.Mój smartphone Haier W858 nie otrzymał aktualizacji systemu od producenta.Mam androida 4.3 chciałabym aktualizować do przynajmniej 4.4 ,ale nie mam pojęcia jak.Mógłby ktoś opisać co mam zrobić aby mieć nowszą wersje systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Haier... jeśli ma procesor Mediateka lub Rockchip to możesz szukać nieoficjalnych portów, ale nie gwarantuje że znajdziesz [emoji20]Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ichigo0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mój Haier ma procesor Qualcomm Snapdragon 200 1.2 GHz (ARM Cortex-A7) to da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Niestety na internecie nic nie znalazłem. Gdybym potrafił robić romy to bym ci przeportował bo od cholery jest telefonów z tym układemWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Hujer Pozdro dla tych co jeszcze to pamietaja xdW necie nic nie znalazlem. Zdaje sie ze nie ma dla niego kk.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ichigo0 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Minęło trochę czasu chciałabym ponowić pytanie jak zaktualizować androida na telefonie Haier W858 do wersji przynajmniej 4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ichigo0
Witam.Mój smartphone Haier W858 nie otrzymał aktualizacji systemu od producenta.Mam androida 4.3 chciałabym aktualizować do przynajmniej 4.4 ,ale
nie mam pojęcia jak.Mógłby ktoś opisać co mam zrobić aby mieć nowszą wersje systemu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi