NeSiLxRich Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 wyskakuje mi błąd aparatu czy ktoś pomoże mi naprawić ? Błąd aparatu Nie można uruchomić kamery, sprawdz czy w tle nie działają obie aplikacje (na przykład latarka. Zamknij je i spróbuj ponownie. A nie mam załączonej latarki tylko aparat. POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeliKan Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Popraw nazwę tematu, [model] opis ; Wyczyść ustawienia i dane apki od apatatu jak i latarki jak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 extremerogo Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A może masz jakąś osobną aplikację ze sklepu play która może ma jakiś błąd w kodzie i wyświetla systemowi że jest uruchomiona latarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeSiLxRich Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie niemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeSiLxRich
wyskakuje mi błąd aparatu czy ktoś pomoże mi naprawić ?
Błąd aparatu
Nie można uruchomić kamery, sprawdz czy w tle nie działają obie aplikacje (na przykład latarka. Zamknij je i spróbuj ponownie.
A nie mam załączonej latarki tylko aparat. POMOCY!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi