xucax Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kiedy chcę włączyć telefon pojawia mi się logo Samsung i czerwony wykrzyknik w lewym rogu :/ Mam dostęp do trybu download Telefon : Samsung GALAXY CORE Plus SM-G350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wgraj Odinem stocka. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wipe /cache wykonajWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xucax
Kiedy chcę włączyć telefon pojawia mi się logo Samsung i czerwony wykrzyknik w lewym rogu :/ Mam dostęp do trybu download
Telefon : Samsung GALAXY CORE Plus SM-G350
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi