dawidedziu Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam! Podczas ściągania górnej belki na zablokowanym ekranie mam dostęp do wł/wył WiFi, Bluetooth itp, ale np nie mogę zmienić profilu(ikona jest przezroczysta). Czy można zmienić te ustawienia tak, aby nie można było wł/wył również WiFi? W załączniku widać o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jedynym wyjściem jest zainstalowanie zewnętrznego ekranu blokakującego np. Go Locker. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dawidedziu
Witam! Podczas ściągania górnej belki na zablokowanym ekranie mam dostęp do wł/wył WiFi, Bluetooth itp, ale np nie mogę zmienić profilu(ikona jest przezroczysta). Czy można zmienić te ustawienia tak, aby nie można było wł/wył również WiFi?
W załączniku widać o co chodzi.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi