borsuk_20 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Witam.Jak usunąć DSP Manager? Czy wyłaczenie go bez usuwania też coś daje czy trzeba na stale go usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 W jakim celu chcesz się go pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 W cyanogenmodzie nie możesz tego uczynić, gdyż jest to integralna część oprogramowania. Możesz za to ściągnąć sobie kod źródłowy i samemu wyedytować DSP i skompilować na nowo. Ale z tego co wiemy to jesteś osobą która nie dokońca jest w temacie obeznana (ja z resztą też) więc ten post potraktuj jako informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Pawliniak: W celu poprawy dźwięku czyli żeby działał Viper4Android@aloisy: niestety nie jestem osobą, która umie jeszcze cokolwiek kompilować. Mam rozumieć, że Viper4Android wogóle nie zadziała? Mam chwilowo DSP wyłączonego i jeżeli Viper4Android nie działa tzn, że zostaje mi go usunąć i włączyć DSP Manager i czekać aż przyjdą kolejne aktualizacje rozszerzające możliwości DSP Manager. Aczkolwiek na innym forum ktos mi doradził że można to zrobić programem ES File Magager usunąć DSP i dopiero instalować Viper4Android. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Viper działa. Tylko DSP managera nie da się tak po prostu usunąć. Jeżeli masz roota to Viper się dobrze zainstalował, jeżeli nie - to jedynie masz ikonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Niestety nie działał dobrze. Za każdym razem aktualizował biblioteki, które same się usunęły. Wywaliłem Viper4Android i wycisnąłem wszystko z DSP Manager i podbiłem dźwięki i basy w PowerAmp'ie i działa ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Tak bo dobrą korekcje ma PowerAmp - jednak odtwarzając pliki z np. Youtube znów będzie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 @aloisy: to wiem ale u mnie apka youtube obecnie nie działa, a z poziomu Dophin Browser da się obejrzeć. Tyle, że ja rzadko z telefonu oglądam cokolwiek z Youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Youtube był przykładem. Bardziej chodzi mi o to że prócz mp3 nie posłuchasz sobie nic innego w "dobrej jakości". Kupując telefon po za UE nie mamy tego problemu bo UE narzuca ograniczenie do 80db i wszyscy producenci muszą się do tego zastosować. Dodając apkę v4a uwalniasz się od narzuconych norm w UE.Dla mnie jest zastanawiające że YT u ciebie nie działa - to może oznaczać że w telefonie msz coś nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 @upZainstalowałem Gappsy jak trzeba ale niestety nie działa mi Youtube ale od czego jest dobra przeglądarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
borsuk_20
Witam.
Jak usunąć DSP Manager? Czy wyłaczenie go bez usuwania też coś daje czy trzeba na stale go usunąć?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi