FajnyNick Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 [Huawei P8 Lite] Rootowanie Androida 6.0 B564 Poradnik tłumaczony/pisany przeze mnie. Wymagania: Odblokowany bootloader Kabel USB Custom recovery (TWRP dla androida 6.0 jest inna wersja niż ta, która jest tutaj na forum) Instalacja: Pobieramy dwa pliki: 1.BETA-SuperSU-v2.62 2.BETA-SuperSU-v2.66 Kolejną rzeczą jest wrzucenie tych plików na kartę SD lub na pamięć wewnętrzną. Bootujemy telefon do recovery. Instalujemy pierwszy plik: BETA-SuperSU-v2.62 wybierając go z lokacji, gdzie został umieszczony. Po zainstalowaniu wyłączamy telefon i ponownie wchodzimy w recovery. Teraz instalujemy drugi i ostatni plik: BETA-SuperSU-v2.66. Po zakończeniu instalacji ostatniego pliku odpalamy nasz system. Może to potrwać trochę dłużej niż normalnie (być może będzie to wyglądać na bootlopa, ale nic się nie martwcie, tak u mnie też było). No i to wszystko. Wystarczy cieszyć się rootem urządzenia Pozdrawiam, to mój pierwszy poradnik i proszę o różnego typu uwagi co poprawić itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi