tosia22 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam moze mi ktos powiedziec jak zainstalowac firmware ? jakim odinem ? i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Instalujesz obojętnie jakim (ja używałem 3.09). Ściągasz z Sammobile stock firmware. Wrzucasz pod AP w Odinie. Wyłączasz telefon i odpalasz ponownie z kombinacją Przyciszanie + klawisz domowy (ten środkowy pod ekranen) + przycisk zasilania, dajesz vol +, podłączasz kablem DOŁĄCZONYM DO TELEFONU, w Odinie zaznaczasz F. reset time i ewentualnie Auto reboot. Klikasz start. Tylko wyłącz Kiesa i miej naładowaną baterię minimum do połowy. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 robie tak i jest caly czas setupconnection faild ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Spróbuj kablem podłączyć do innej... dziurki USB. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tosia22
Witam moze mi ktos powiedziec jak zainstalowac firmware ? jakim odinem ? i jak?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi