FajnyNick Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Siemka, są może jakieś wieści o CM dla P8 Lite? beta 6.0 juz mi się znudziła, od wydania wersji testowej, były może z dwie aktualizacje, które praktycznie nic nie wnosiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jest już oficjalna wersja 6.0 na Twój telefon od dawna jeśli się nie mylę Co do Custom ROM;ów totalna cisza. Sam niedawno sprawdzałem i jedynie co to Recovery nieoficjalne jest, a tak... Lepiej na przyszłość interesować sie fonem z prockiem od Qualcomma i popularnym telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No to byłem w będzie że dalej siedzę na wersji beta. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi