bigplayer Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak w temacie brak root po próbie z purpledrake lite orez Lg One Click. Od razu ubiegam pytania: 1. Tak wiem że istnieje np kingroot - ale wolałbym to badziewie uniknąć. 2. Wiem ze na forum był podobny wątek ale wg mnie nic nie wniósł. Zastanawiam się czy istnieje jakaś metoda typu purpledrake która zadziała Ewentualnie czym najszybciej i najbezpieczniej jest zrobić downgrade :).i pozbyć się tego gównianego lolipopa skoro nawet root nie działa Lg G3s android 5.0.2 ver V20b - 260 - 06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Framaroot? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigplayer Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Framaroot nie ma supportu dla tego tel - zgodnie z tym co jest napisane na stronie xda- developers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Sprawdź Kingo Root Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bigplayer
Jak w temacie brak root po próbie z purpledrake lite orez Lg One Click. Od razu ubiegam pytania:
1. Tak wiem że istnieje np kingroot - ale wolałbym to badziewie uniknąć.
2. Wiem ze na forum był podobny wątek ale wg mnie nic nie wniósł.
Zastanawiam się czy istnieje jakaś metoda typu purpledrake która zadziała
Ewentualnie czym najszybciej i najbezpieczniej jest zrobić downgrade :).i pozbyć się tego gównianego lolipopa skoro nawet root nie działa
Lg G3s android 5.0.2 ver V20b - 260 - 06
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi