TheUltiPL Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam, niedawno do mojego s3 mini kupilem sobie nowa baterie, na cm 11 ona żre 80% trzyma tylko 3 godziny, na stocku 3ma 3 dni. Chciałbym znaleść jakiś rom który jest ładny, bardzo długo trzyma baterie (dłużej od stocka) oraz 4.1.2. Coś czytałem tematy o tym i coś tam było virginity ale niejestem pewny. Zastanawiam się nad: FusionKat,Virginity. Podacie jakiś taki dobry wybór? Żeby miał styl s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ciekawy jest by Roger rom v2 (jest tylko na YT, nie szukaj na XDA). Project Noble v2? Wiem że nie od S5 ale za to od Nota 5. A Paranoid lub Pac z motywem LagWiza? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 No, niewiem jaki jest najlepszy. Ja mam wersję z NFC czyli: GT-I8190N, roger jest na GT-I8190L. Na paranoida może bym poszedł ale no niewiem który najlepiej trzyma. Może virginity v14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Roger bym jedynie testowany na L-ce czyli na GT-I8190 udostępnionym na Amerykę (chyba). Virginity musisz sam przetestować. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Hym, no to co ? No tak niewiem, backupa moich apek bym zrobił Dobra mam tego virginity i jest default. Moderator can close a topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi