borsuk_20 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam. Jak wyżej tyle , że chciałbym wiedzieć czy jest to możliwe w taki sposób, że po wyłączeniu mozna podłosić trochę dalej. Nie ukrywam, że gra na słuchawkach ciszej i jest to irytujące. Na stocku takich jazd nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A to sory za nieporozumienie To zamykam ten temat i otwieram drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Czy dobrze zrozumiałem, że chcesz wyłączyć powiadomienie o odłączeniu słuchawek? Poszukaj w powiadomieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tak ale i też żeby to nie miało wpływ na to ze chcę więcej podgłosić Sprawę chyba rozwiązałem poprzez instalację Vipr4Android. Wieczorem zobaczę jak t działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Spróbuj wyłączyć dźwięk powiadomień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 @upA gdzie dokładnie mogę to znaleźć? Prosiłbym o dokładne instrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Na chwilę obecną nie posiadam wgranego CM. Popołudniu wgram sobie na telefon i poinformuje jak coś znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 OK to czekam na instrukcje Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Vipr4Android - to sterownik dźwięku. Samo ostrzeżenie nic nie daje (wymogi unijne). Sam możesz zignorować ostrzeżenie, w zależności od modelu albo klikasz Yes że akceptujesz ewentualne uszkodzenie słuchu - ale to brzmi. Albo podgłaśniasz mimo ostrzeżenia i po podwójnym wciśnięciu vol+ zgłaśnia się nadal. ps. swoją drogą viper for android to świetny sterownik i współpracuje chyba ze wszystkimi aplikacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niestety nic nie znalazłem osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 @aloisy: Nie wiedziałem, że ak można co do Viper4Android to zostawię ten sterownik bo jest świetny po prostu nie zamienię na nic innego Jutro napiszę czy to coś dało i zamykam wątek.@aloisy nie wiem co źle robię ale u mnie to nie działa. Mimo to już nie jest tak ważne bo Viper4Android załatwił wszystko i jestem bardzo zadowolony, a steronik zostaje u mnie na stałej pozycji emat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Viper ma wiele ustawiń więc nie poddawaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 @aloisy: wiesz może skąd mogę dokładnie wziąść instalkę di Vipe4Android? Byłem na jakiejś stronie tego ale nie umiem się odnaleźć.Pytam bo ta apka z Google Play jest skopana trochę tzn, że przy niemal każdym wypięciu słuchawek wyskakuje monit: Viper4Android został niespodziewanie wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39156703&postcount=1 Pod opisem Open Source at GitHub masz 2 linki (wybierz w/g upodobań) FX do pełnej kontroli a HiFi dla mniej zaawansowanych. Podobno są jakieś różnice między wersjami niestety LG L9 nie trawi wersji HiFi więc wyboru nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 @upDzięk. Pytanie jeszcze jak usunąć DSP Manager? Narazie go wyłaczyłem przez wejście na aplikacje systemowe ale nie wiem czy to coś daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jeden temat jedno pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 @Pawliniak ja to wiem ale cóż poradzę jeżeli ten temat rozwija się też w nieco inna stronę ale o podobnej tematyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Usunięcie DSP to już oddzielny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tak? A można link do tego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Chodziło mi o to żebyś utworzył drugi temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
borsuk_20
Witam.
Jak wyżej tyle , że chciałbym wiedzieć czy jest to możliwe w taki sposób, że po wyłączeniu mozna podłosić trochę dalej. Nie ukrywam, że gra na słuchawkach ciszej i jest to irytujące. Na stocku takich jazd nie ma.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi