PeliKan Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 możesz wgrać rom poprzez adb sideloadhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-poradnik-jak-u%C5%BCywa%C4%87-adb-sideload-oraz-jak-zainstalowa%C4%87-apk-poprzez-adb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabe5 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Z CM11 nie było problemów. Może coś było nie tak z tamtym rom-em.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Przecież to oficjalny soft od CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Siuda Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam, mam problem z ładującym się logiem CM. Robiłem wipe i dalej to samo. Nie wiem co mam zrobić, żeby to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 wgraj plik boot.img z romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Siuda Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Tzn? Po raz pierwszy bawię się ze zmianą systemu w telefonie. Jakbyś mógł dokładniej to opisać, byłbym wdzięczny.Dobra dałem radę. Ale mam pytanie. Czy mogę dodać wirtualne guziki powrót menu ogółem zastępujące te fizyczne? Bo mam potłuczony ekran i fizyczne guziki przestały działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wystarczy poszukać http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2211-poradnik-przyciski-systemowe-dla-ka%C5%BCdego-androida/@Sebastian Siuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi