borsuk_20 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam.Szukam rozwiązania jak przywrócić Google Play tak, żeby działał. Jeśli jedynym sposobem jest CWM to jak go wgać ijak google Play wgrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Z opisu widzę ze masz zainstalowany CyanogenMod 10.2 czyli już wiesz jak instalować. Pobierz http://goo.im/gapps i zainstaluj tak jak CyanogenMod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witaj!Co masz zainstalowane? Gappsy są zainstalowane?Recovery jest zainstalowane?Tu jest instrukcja krok po kroku jak zainstalować CyanogenMod http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/530-tutorial-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-cyanogenmod-samsung-galaxy-s2-i9100/Dokładne dane proszę podawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 1.Gappsy nie mam zainstalowanego.2. Recovery mam zainstalowane.3. Chodzi ci o syste czy aplikacje?Jeśli jest po ENG to ja nie jestem za dobry z tym językiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jak to zainstaluję to jak mogę wtedy odzyskać Google Play? Nie chcę skreślać tego systemu przez takie babole, a wręcz to mój najlepszy wybór więc dlatego się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Zainstalujesz tylko cały pakiet od google.W dziale dla zielonych jest opis gappsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 borsuk_20 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bardzo Ci dziękuję.Ostanie jedno pytania:1. bardzo prosiłbym Cię o linka do tego działu. Nie, że jestem leniwy ale po prostu pozwoli mi się zorientować gdzie to jest.Zrobione i proste jak nie wiem dziękuję jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/339-dla-zielonych/Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
borsuk_20
Witam.
Szukam rozwiązania jak przywrócić Google Play tak, żeby działał. Jeśli jedynym sposobem jest CWM to jak go wgać ijak google Play wgrać?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi