doniu1122 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 witam mam taki problem gdy pobieram aktualizacje do cm 13 po pobraniu uruchamiam ją i przechodzi mi automatycznie do twrp ale tam nic sie nie dzieje nie aktualizuje sie tylko uruchamia sie twrp i tyle, co mam zrobic zeby sie zaktualizowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Rozwiązanie na Twój problem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ręczna aktualizacja rozwiąże problem kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
doniu1122
witam mam taki problem gdy pobieram aktualizacje do cm 13 po pobraniu uruchamiam ją i przechodzi mi automatycznie do twrp ale tam nic sie nie dzieje nie aktualizuje sie tylko uruchamia sie twrp i tyle, co mam zrobic zeby sie zaktualizowało ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi