Byniu991 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam. Posiada ktoś może oryginalny ROM lub bacup i mógłby mi go wrzucić? Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Znalazłem jakiś na wersję 620G - tak to pusto http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=668169&st=0#entry40414390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Byniu991 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A czy jest to jakaś różnica jak zainstauje backup z 620g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Sprawdź to się dowiesz. O ile ci przepusci instalację z takiego ruu Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Byniu991
Witam. Posiada ktoś może oryginalny ROM lub bacup i mógłby mi go wrzucić? Byłbym wdzięczny.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi