Rwaczu Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mój note 2 podczas instalacji Ditto Note 4 (oczywiście wersja dla Note 2) Pokazuje błąd: Nie znaleziono pliku MD5. Ktoś spotkał się z takim problemem i wie jak go rozwiązać? Aktualnie wgrałem przez Odin'a zwykły system i telefon działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Przez jakie recovery wgrywałeś rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rwaczu Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 30 minut temu, KitLer napisał: Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Przez jakie recovery wgrywałeś rom? Rom: Najnowszy T.W.R.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ten system potrzebuje starszej wersji TWRP Ale wyłączyć w TWRP możesz sprawdzanie sumy md5 - może to pomoże. Jeżeli nie to wgraj TWRP starsze niż 2.7.0.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rwaczu Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 2 godziny temu, NeoCM napisał: Ten system potrzebuje starszej wersji TWRP Ale wyłączyć w TWRP możesz sprawdzanie sumy md5 - może to pomoże. Jeżeli nie to wgraj TWRP starsze niż 2.7.0.1 Wyłączenie sprawdzania sumy MD5 nie pomaga. Instaluje TWRP Finished running boot script. Installin '/exnernal_sdcard/DN4_v2.1_by_E-Team Cheking for MD5 file... Skipping MD5 check: no MD5 file found Verifying zip signature... E: Zip signature verification failed: 1 Error flashing zip '/external_sdcard/DN4_v2.1_by Updating partition detailt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 gdzieś w opcjach twrp masz: check signature verification poszukaj tego i odznacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak nie idzie tak, to zinstaluj starsze TWRP. Ten rom oparty jest na dość starym sofcie od note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rwaczu
Mój note 2 podczas instalacji Ditto Note 4 (oczywiście wersja dla Note 2) Pokazuje błąd: Nie znaleziono pliku MD5. Ktoś spotkał się z takim problemem i wie jak go rozwiązać?
Aktualnie wgrałem przez Odin'a zwykły system i telefon działa.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi