morhesy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam. Duzo postów było z Huawei - teraz nadszedł czas na Samsung. Więc mam problem z galerią w Trend 2 Lite. Otóż, segregując numerycznie mam tak (przykład Odcinek 1 Odcinek 10 Odcinek 11-19 Odcinek 2 Odcinek 20 - 29 Odcinek 3 Czyli zawsze najpierw jest brana pod uwagę 1 liczba, a chciałbym żeby było tak; Odcinek 1 Odcinek 2 Odcinek 3 - 9 Odcinek 10 Da się to ogarnać? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morhesy
Witam.
Duzo postów było z Huawei - teraz nadszedł czas na Samsung.
Więc mam problem z galerią w Trend 2 Lite.
Otóż, segregując numerycznie mam tak (przykład
Odcinek 1
Odcinek 10
Odcinek 11-19
Odcinek 2
Odcinek 20 - 29
Odcinek 3
Czyli zawsze najpierw jest brana pod uwagę 1 liczba, a chciałbym żeby było tak;
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3 - 9
Odcinek 10