pit24316 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Odnośnie czyszczenia przy aktualizacji: co mam wyczyścić, wszystko jak do nowej instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Robisz po prostu Wipe dalvik\Cache i tyle. Nic nie tracisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus3k Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 To ja mam jeszcze inne pytanko, wyrzuciłem sobie ArchiDroida, chciałem wywalić apke. Aparat bo kożystam z Camera MX no i wszystko fajnie po za tym że ikonka w menu dalej wisi i denerwują mnie dwa aparaty. Da radę coś z tym zrobić ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 ukryć aplikacje? albo ją wyłączyć, albo chamsko z system/app wywalic :-) Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus3k Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tsaaa... Tylko przez root browser usunąłem, a ikona dalej wisi w menu -,- Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka A opcja wyłącz w opcjach niestety nie działa. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wyczyść dane pamięci podręcznej launchera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi