NeoCM Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 [LG G2 mini][D620] Partition Table Tool - zwiększ pamięć Mod, który pozwoli uzyskać nieco więcej pamięci. Tyczy się to głównie custom romów z 730 MB pojemność zwiększy się do 1,5 Gb Wymagania: ROOT TWRP Instrukcja: Pobierz plik zip Wrzuć go na kartę pamięci Uruchom TWRP Wgraj skrypt. * * w tym momecie dobrze było by wgrać np Cyanogenmoda, aby zwiększyć pamięć. Pobierz:http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/d620-partition-table-tool-t3107664 xda: http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/d620-partition-table-tool-t3107664 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 na jakiej zasadzie to działa. uruchomiłem to i wyskoczyły 3 możliwości maximal optional i stock czy ktoś może mi je objaśnić Witam, Mam taki problem jak osoba opisująca na ss, czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć i wyjaśnić jak naprawić ponieważ mój angielki jest bardzo słaby i lekko co to rozumiem Mój telefon zawiesza się na logo lg, w górnym lewym rogu wyskakują jakieś napisy o fastboota kompletnie nie wiem co to jest nie mogę wejść ani w download mode ani w recovery Odnośnik jest z komentarza z głównego artykuły Proszę pomóżcie mi. Dodam że tyle co zrozumiałem zrobiłem tak i wyskoczyło mi coś takiego z tego co zauważyłem wystąpił tam jakiś błąd którego nie mogę nijak objeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A próbowałeś go zmienić na nazwę boot.img zamiast twrp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 2 godziny temu, NeoCM napisał: A próbowałeś go zmienić na nazwę boot.img zamiast twrp ? To samo wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A ten plik jest w tym folderze, gdzie odpalasz fastboota? (okno CMD)? Bo telefon znajduje, wiec innej opcji nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 4 minuty temu, NeoCM napisał: A ten plik jest w tym folderze, gdzie odpalasz fastboota? (okno CMD)? Bo telefon znajduje, wiec innej opcji nie widzę. Jestem zielony nie wiem co to jest fastboot ani jak go uruchomić. Kiedy próbuje uruchomić telefon wyskakuje mi informacje o fastboocie podłączyłem do pc i poprzez paczke adb wpisuje komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A ty masz w ogóle odblokowany bootloader?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 4 minuty temu, NeoCM napisał: A ty masz w ogóle odblokowany bootloader?? Teraz to nie wiem, bo zabardzo nie wiem co się stało z telefonem. Ale wiem ze wcześniej musiał być ponieważ miałem wgranego ,cm13 RR twrp, xposed, root-a. Więc do tego trzeba mieć odblokowany bootloader Możliwe że nie jest, jak go odblokować lub sprawdzić czy jest odblokowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jeżeli wgrałeś custom rom, bo musiałbyć odblokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 więc co może być przyczyną tego że nie moge wejść w recovery tylko ciągle mi wyskakuje fastboot_init() USB init ept @ 0x1001e000 udc_start() prawdopodobnie mi teraz bateria chyba padła bo się wyłączył, nawet jeśli podłącze go do ładowania to wyskakuje znaczek bateri tak jak by wczytywał ale nie pokazuje że się ładuje tylko stoi na tym znaczku i pojawiają się te napisy po lewej górnej stronie Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić jak wgrać recovery lub jakiś system tak żeby nie było tego irytującego białego napisu jakich komend użyć jakich programów i plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi