KitLer Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witaj. W tym poradniku pokaże Ci jak zainstalować androida 5.0 i jak wrócić do 4.4 (downgrade) Na wstępie jednak: Z TELEFONEM NIC NIE POWINNO SIĘ STAĆ. JEŚLI JEDNAK JESTEŚ MISTRZEM I SCEGLISZ TELEFON NA CEGŁĘ TO JA ORAZ CAŁE FORUM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ZNISZCZONY TELEFON! Do dzieła Download: Sterowniki tutaj. LG FLASH TOOL 2014 tutaj. ROM tutaj. Romy z 10, np. 10a, 10b itd to romy z kitkatem Romy z 20 np. 20a, 20b itd to romy z lolipopem Instalacja: 1. Wyłączamy telefon i podpinamy go do komputera przytrzymując volume up 2. Właczamy LG FLASH TOOL i ustawiamy go tak: Select type: CDMA PhoneMode: DIAG Reset time: 33000 Oczywiście okienko version to nasz model, a w Select kdz file wybieramy nasz plik z romem 3. Jeśli robimy update do 5.0 klikamy Normal Flash Jeśli downgrade do 4.4 klikamy CSE Flash W razie instalacji 4.4 na 4.4 lub 5.0 na 5.0 również klikamy Normal flash 4. Jeśli po kliknięciu start wyskoczy okienko z wyborem języka ustawiamy następująco: Country- Diffrent language Language - Polish. 5. Zatwierdzamy. Trwa instalacja. 6. Gotowe! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Nowocień Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal8921 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Skad aktualnie mozna pobrac stockowego roma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Z xda. Jakiś czas temu znalazłem tam stocka 5.0Bo robiłem F60 właśnie komuś. Z lg firmware pobrać się nie dało właśnie. Jak znajdę link to podrzucę Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tutaj wrzucili link do stocka 5 Androida pod ten model. http://forum.xda-developers.com/android/help/lg-f60-d390n-t2930803/page91Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorro Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dnia 14.02.2017 o 15:41, Monokuma napisał: Tutaj wrzucili link do stocka 5 Androida pod ten model.http://forum.xda-developers.com/android/help/lg-f60-d390n-t2930803/page91 Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Ten już wygasł, nie masz jeszcze jakiegoś? :V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi