morhesy Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam. Móglby ktoś pomóc, ponieważ po instalacji nieoficjalnego cyanogenmoda nie mogę zainstalować gapps, wie ktoś o co chodzi? Wyskakuje INSTALATION ABORTED. Z góry dzięki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Czy instalowales z poziomu TWRP? Wysłane z mojego KIW-L21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Wyjasnione dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Zamykamy? Wysłane z mojego SM-G930 przy użyciu Tapaltaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 1 minutę temu, KitLer napisał: Zamykamy? Wysłane z mojego SM-G930 przy użyciu Tapaltaka Śmiało można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morhesy
Witam.
Móglby ktoś pomóc, ponieważ po instalacji nieoficjalnego cyanogenmoda nie mogę zainstalować gapps, wie ktoś o co chodzi?
Wyskakuje INSTALATION ABORTED.
Z góry dzięki ;d
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi