NeoCM Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 [Galaxy S7 EDGE][Recovery][Exynos][G935/F/FD/X/S/W8] Official TWRP dla hero2lte (3.0.2-0) TWRP dla posiadaczy Galaxy S7 EDGE Wymagania: ROOT ODIN : Odin_3.10.7.zip Włączone debugowanie USB Wgrane sterowniki USB TWRP: http://teamw.in/devices/samsunggalaxys7edge.html Instrukcja: Pobierz w/w pliki i je wypakuj Odpal program ODIN W okie PDA lu AP umieść plik z TWRP Odznacz w Odinie autoreboot i f.reset Wyłącz słuchawkę Odpal go w trybie DOWNLOAD Podłącz do PC, w oknie COM powinien pojawić się kolorek W tedy kliknij START Po wgraniu wykonaj ręczny reset, a najlepiej odpal TWRP Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A ja zakupilem dziś s7 Edge i szczerze mówiąc nie wiem jaki mam procesor. A co z twrp dla snapdragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 https://forum.xda-developers.com/s7-edge/samsung-galaxy-s7-edge-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/recovery-official-twrp-galaxy-s7-edge-t3458589 Ściągnij CPU-z i zobaczysz jaki masz procesor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No wiem. Nie pomyślałem o tym przed napisaniem posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
negatyw Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Przede wszystkim witam wszystkich serdecznie. Mój pierwszy post an forum Co się stanie, gdy podczas restartu z trybu Download - nie zdążę wejść w TWRP i S7 będzie chciał wejść do systemu? Będzie bootlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi