morhesy Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam. Ostatnio wrzuciłem filmy na karte sd w osobnych folderach. Odpalajac je na telefonie są tak jak na screenie. Nie moge ich rozroznic. Da sie jakos je do osobnych folderow wsadzić? Nie mam nigdzie opcji zeby zrobic nowy folder chyba ze nie widze. Wie ktos o co chodzi? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Polecam Ci wgrać inną aplikację do filmów i po problemie. Tak samo jest na aplikacji od sony ALBUM po wgraniu wszystko jest na jednym pulpicie a po wgraniu odpowiedniej aplikacji możesz wiedzieć albumy Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Poprawiłem troszeczkę temat. Jeśli nigdzie nie ma takowej opcji to użyj innego eksploratora plików. Np. mojego ulubionego Es file Explorer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 14 minut temu, KitLer napisał: Poprawiłem troszeczkę temat. Jeśli nigdzie nie ma takowej opcji to użyj innego eksploratora plików. Np. mojego ulubionego Es file Explorer. Wlasnie, tylko ze w tych filmach wszystko zapisuje sie tak, niezaleznie od tego czy stworze folder, czy nie. Probowalem innym eksploratorem, a nie dawało rady. Coś innego? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 10 minut temu, Mitlex napisał: Polecam Ci wgrać inną aplikację do filmów i po problemie. Tak samo jest na aplikacji od sony ALBUM po wgraniu wszystko jest na jednym pulpicie a po wgraniu odpowiedniej aplikacji możesz wiedzieć albumy Wysłane z mojego KIW-L21 Polecisz jakiś dobry player, najlepiej bez reklam? Z góry dzięki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Hmm... nigdy nie zmieniłem stockowych playerow ale mozesz poszukac czegos w stylu VLC Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morhesy
Witam.
Ostatnio wrzuciłem filmy na karte sd w osobnych folderach.
Odpalajac je na telefonie są tak jak na screenie. Nie moge ich rozroznic.
Da sie jakos je do osobnych folderow wsadzić?
Nie mam nigdzie opcji zeby zrobic nowy folder chyba ze nie widze.
Wie ktos o co chodzi?
Z gory dzieki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi