crunkwell Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam serdecznie jestem nowy na forum i nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale A więc po pierwsze powiem że nigdy wcześniej nie instalowałem cyanogenmod'a lecz po instalacji cyanogen moda i restarcie ekran jest czarny i nic nie widać co mogę zrobić aby to naprawić ??Próbowałem szukać ale nie wiem jak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 wipe data/factory reset.Jak to nie pomoże wgraj CMa raz jeszcze pamiętając by dać factory reset na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crunkwell Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 nie mogę nawet tego zrobić bo jest czarny ekran :/ działa tylko vol- home power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Volume UP+HOME+POWER is de Recovery ModeVolume DOWN+HOME+POWER is de Download Mode Download ModeSłuży do wgrywania romów i modyfikacji przez Odina. Spróbuj tej reanimacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crunkwell Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 jak napisałem Recovery nie działa black screen próbowałem podłączyć telefon do kompa ale nie wykrywa go system ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Oryginalny Romy pobierasz np stad: Samsung Updates Latest Firmware - LIVE! wypakowujesz, potem wskazujesz je w Odinie Jeżeli będzie to jeden plik w tym archiwum to wskazujesz go w pole PDA, potem telefon przełączyć w DOWNLOAD mode jak sterowniki beda poprawnie zainstalowane to ODIN wykryje telefon, i mozna nacisnac start, tam zadnych opcji nie trzeba przestawiac w ODINIe, pamietaj zeby wczesniej naładować baterię! Nie qmam co w tym trudnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crunkwell Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 rozumiem że na kartę pamięci ?? tylko jak bo mi nie wykrywa telefonu w kompie sorka że tak pytam ale robie to pierwszy raz :/chwilka po wyjęciu karty pamięci działa przez jakieś 5 sec recorvery mod a później black screen chyba zdążyłem zrobić to co mówiłeś na początku :0ale dupa już chyba nic nie działa oddam telefon na gwarancje powiem że był skok napięci i się płytka przypaliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Jak wykryją CMa to nici z gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kanziola Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja mam taki sam problem samsung pocket mojego brata nie włancza sie w żadnym trybie oprucz download mode nie włancza sie ponieważ muj brat chcieł wgrać innego softa lecz nie zainstalował najpierw romu do CM proszę o pomoc jak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 1) Jak jesteś na forum publicznym proszę Cię o zachowanie podstawowych zasad ortografii. 2) Wyżej masz napisane co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
crunkwell
Witam serdecznie jestem nowy na forum i nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale
A więc po pierwsze powiem że nigdy wcześniej nie instalowałem cyanogenmod'a
lecz po instalacji cyanogen moda i restarcie ekran jest czarny i nic nie widać co mogę zrobić aby to naprawić ??
Próbowałem szukać ale nie wiem jak :/
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi