jankessster Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mam problem. Po wgraniu cm wywala mi komunikat o błędzie z imei-em a kod jego jest taki :004999010640000 . Co mam teraz zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Klina mi zabiłeś... A jego oryginalny IMEI to rozumiem jest inny? (dedukuję po ostatnich zerach no i chyba powinien zaczynać się od 35).Spróbuj wgrać od nowa CMa. Nie zaszkodzi a może pomoże (zrób full wipe przed i po instalacji). Z tego co pamiętam to IMEI jest gdzieś wysmażony na stałe i nie wsposób go od tak zmienić, więc myślę że źle system go odczytuje.Chyba że telefon jest lewy i został zablokowany zdalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tak sie stalo jak mial wgrany pierwszy cm, sa problemy tego typu w samsungach i pytam jak przywrocic mu normalny imei. zmianilem cm kilka razy i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
Mam problem. Po wgraniu cm wywala mi komunikat o błędzie z imei-em a kod jego jest taki :004999010640000 . Co mam teraz zrobić ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi