jankessster Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mam problem z aktualizacją yt. Wszystkie inne apki chodzą instalują się a tylko tej wyskakuje błąd. co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Też tak miałem w LG L5. Prawa administratora to za mało trzeba aplikację odinstalować a następnie zainstalować nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Tylko sie nie da jej odinstalowac bo wyglada jakby byla z systemem zainstalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) No to jak to jest systemowa aplikacja to ja nie pomogę.Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 21 Września 2013 przez aloisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 najlepiej wgrac cm 10.1 stable a nie rc2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
Mam problem z aktualizacją yt. Wszystkie inne apki chodzą instalują się a tylko tej wyskakuje błąd. co zrobić ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi