malwinqa@vp.pl Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam Zdarzyło mi się wpisać kilka razy zły kod (były to 2 stuknięcia) i teraz knock code musi miec co najmniej 6 stuknięć na 3 ćwiartkach. Co zrobić żeby mógł być taki jak wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomcio1905 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Droga Malwino. Myślę, że przyczyną błędu w Twoim telefonie może być aktualizacja do najnowszego androida. Dlatego moją radą jest to, byś całkowicie zmieniła sposób blokady ekranu Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
malwinqa@vp.pl
Witam
Zdarzyło mi się wpisać kilka razy zły kod (były to 2 stuknięcia) i teraz knock code musi miec co najmniej 6 stuknięć na 3 ćwiartkach. Co zrobić żeby mógł być taki jak wcześniej?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi