dzodzo Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Cześć,zainstalowałem (lub przynajmniej próbowałem) cyanogenmod stąd: http://get.cm/Telefon jest odblokowany, zrootowany.Podczas próby uruchomienia systemu kręci się animacja... i tyle.Co mogę zrobić żeby go wskrzesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witaj dzodzo!Pierwsze uruchomienie zazwyczaj trwa dłużej telefon musi się skonfigurować. Wipe został poprawnie wykonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Własnie, czy zrobiłeś wszystkie opcje ze słowem "Wipe"??Pierwsze uruchomienie może trwać nawet do 30 minut w zależności od telefonu.A także czy wgrałeś Gapps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominik1983r1 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 mialem to samo. pomoglo wgranie twpr zamiast cwmr nasptepnie zainstalowanie na kompie htc sync zeby windows widzial telefon i pozniej w twpr zaznaczasz mount sd. telefon pokazal mi siejako pamiectelefonu na ktora wrzocilem nowy rom a dokladnie 10.2 bo 11 wlasnie mi sie zawiesila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateŁo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A ja polecam wgrać ponownie plik boot.img bo czasami telefon się nie chce uruchomić, ale gdy wgram kilka razy ten plik to zawsze zastartuje. Tylko pamiętaj aby wgrać ten poprawny boot.img bo jak wgrasz z innego romu to będzie się restartował!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dzodzo
Cześć,
zainstalowałem (lub przynajmniej próbowałem) cyanogenmod stąd: http://get.cm/
Telefon jest odblokowany, zrootowany.
Podczas próby uruchomienia systemu kręci się animacja... i tyle.
Co mogę zrobić żeby go wskrzesić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi