Kakkei Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam serdecznie wszystkich, którzy trafili na ten skromny wątek Na początek zaczne od tego, iż jestem świeżakiem w świecie androida i nie za bardzo ogarniam to i owo. Moje pytania do was są następujące: 1. Jak zrootować moje urządzenie? (Huawei G620S-L1 i odblokować tego całego bootloadera? 2.Czy bootloader i root są wymagane do wgrania cyanogen mod? (Jaką wersje cm polecacie?) 3. Jak wgrać tego cyanogen moda i TWRD na akurat mój model telefonu? 4. Czy coś jest jeszcze potrzebne do tej czynności? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Proszę. Wszystko jest w dziale dla twojego telefonu https://forum.cyanmod.pl/forum/1480-poradniki-romy-i-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kakkei
Witam serdecznie wszystkich, którzy trafili na ten skromny wątek
Na początek zaczne od tego, iż jestem świeżakiem w świecie androida i nie za bardzo ogarniam to i owo.
Moje pytania do was są następujące:
1. Jak zrootować moje urządzenie? (Huawei G620S-L1 i odblokować tego całego bootloadera?
2.Czy bootloader i root są wymagane do wgrania cyanogen mod? (Jaką wersje cm polecacie?)
3. Jak wgrać tego cyanogen moda i TWRD na akurat mój model telefonu?
4. Czy coś jest jeszcze potrzebne do tej czynności?
Z góry dziękuje za pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi