kondziooo6 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam mam pewien problem. Posiadam telefon lg l90 d415 ( edycja z U.S.A. ). Kupiłem używkę w stanie "igła" za niecałe 200zł. Smartfon ten posiada android 5.0.2. zrootowałem go i mam ochotę na jakiś "powiew świeżości"i wgrać jakiś rom. Moglby ktos polecic jakies custom recovery i jakiś systemik? Dokładnie pod model D415 Czy musiałbym zrobic downgrade do kitkata? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Z tego co wiem jest CM13 na ten telefon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A ja jedyne co widzę to cygana 11 Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziooo6 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 @KitLer dzięki, nie wiedziałem jak dokładnie założyć ten temat Dzięki panowie, można linki i instrukcje po polsku? Bo narazie flashowalem tylko samsungi :-) Da radę wgl. zainstalować recovery i rom bez karty sd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Proszę, masz odnośnik do działu Twojego telefonu https://forum.cyanmod.pl/forum/894-poradniki-romy-i-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A to nie jest dla edycji z Europy? Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Daliście chłopakowi odnośnik do d405 a on ma d415.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ahh... Wybaczcie A jest na wersję amerykańską u nas...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi