Vector Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 witam, przed chwilą zainstalowałem sobie cm12.1 lecz po kroku "reboot system now" pojawia się logo samsung galaxy s 2 i nic się nie dzieje od kilku minut. co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wgraj stocka i spróbuj wgrać od nowa. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vector Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Teraz, King_Stone_69 napisał: Wgraj stocka i spróbuj wgrać od nowa. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) tyle że nawet nie mogę wejść w recovery bo to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A tryb download? Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vector Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 24 minut temu, King_Stone_69 napisał: A tryb download? Tap via my GT-I8190 (SlimLP) gdy dam kombinację klawiszy volume down+home+power (czyli to chyba download mode) to wyskakuję komunikat ,,warning!! a custom os can cause critical problems in phone and installed applications. If you want to download a custom os, press the volume up key. Otherwise, press the volume down key to cancel." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgadza się. Wciśnij klawisz głośności, podłącz do kompa i zaflashuj stocka odinem. I nie cytuj posta pod postem do którego się odnosisz. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wgranie stocka napewno pomoże. Możliwe że obraz boot.img (kernel) jest uszkodzony i ci sie nieuruchamia. Miałem to samo na s3 mini. stock pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizzycaplan Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 2016/4/16 o PM9点05分, Vector napisał: 当我将音量降低+家庭+电源(即,它可能是下载模式)时,弹出“警告!!” 自定义在手机和已安装的应用程序中不是至关重要的。如果要下载自定义操作系统,请按提高音量键。否则,按音量降低键取消。“ Cześć, nie mogę powiedzieć, twój telefon utknął w trybie Odin. Jedną z najprostszych i najbardziej niegrzecznych metod jest wyjęcie baterii. Lub możesz odwołać się do innych metod w tym artykule: https://www.fonecope.com/fix-samsung-stuck-on-odin-mode-screen.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vector
witam, przed chwilą zainstalowałem sobie cm12.1 lecz po kroku "reboot system now" pojawia się logo samsung galaxy s 2 i nic się nie dzieje od kilku minut. co zrobić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi