Beata Szymańska Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam...Mój wnuczek zablokowal telefon haslem ktorego niestety nie pamieta. Czy jest mozliwosc odblokowania w jakis sposob telefonu?... z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam, Po pierwsze musimy wiedzieć co to za telefon, jaki ma system. Bez tych informacji mało pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Przecież jest temat w dziale dla Trend 2 Lite. Pewnie system stockowy. Urządzenie można odblokować przez zmianę hasła w Menadżerze urządzeń Android. Wystarczy zalogować się w przeglądarce i wybrać menager. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Równie dobrze pani mogła wybrać jakikolwiek inny dział, gdyż sama mogła się pomylić, dlatego spytałem najprościej by było z poziomu recovery przywrócić do ustawień fabrycznych, ale tylko w sytuacji gdy nie zależy nikomu na danych w telefonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Beata Szymańska
Witam...Mój wnuczek zablokowal telefon haslem ktorego niestety nie pamieta. Czy jest mozliwosc odblokowania w jakis sposob telefonu?... z gory dziekuje za odpowiedz.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi