shikan84 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam może ktoś dać link do tego firmware wczoraj popsułem telefon przez roota i nigdzie nie mogę znalesc tego wszystkie linki nie działają ;[ Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shikan84 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 trochę to dziwne ze nikt nie wie skąd pobrać ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Na forum jest link, niestety strona LG się psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shikan84 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 chodzi o to czy ktoś nie ma u siebie na dysku i dał by gdzieś żeby ściągnąć np na Chomikuj i czy ten link z lg będzie działał czy jest wywalony na stałe bo nie wiem co robić wczoraj kupiony telefon i nie wiem czy zanieść do salonu czy czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Spróbować nie zaszkodzi Wirusa nie pobierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
shikan84
Witam może ktoś dać link do tego firmware wczoraj popsułem telefon przez roota i nigdzie nie mogę znalesc tego wszystkie linki nie działają ;[
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi