Mitlex Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam, przedstawiam metodę Rootowania Huawei Honor 5x. Wszystkie czynności bierzesz na własną odpowiedzialność, nie ponoszę konsekwencji za nieudolne rootowanie. Krok 1 Pobierz SuperSU zip i przerzuć na kartę pamięci lub pamięć wewnętrzną https://download.chainfire.eu/897/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.67-20160121175247.zip Krok 2 Musisz zainstalować Fastboot and ADB, jeśli je masz jest okej. Jeśli nie to wędruj do tego tematu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48915118 Uruchom telefon do fastboot mode, włącz Fastboot and ABD (w wierszu polecenia) wpisując następującą komendę: adb reboot recovery Krok 3 Flash SuperSu przez recovery i ciesz się zrootowanym Honor 5x Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio2105 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 mozna zrobic jakis poradnik w wersji na yt? bo jestem zielony w tych teamtach i nie bardzo rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Więc zadaj pytanie czego nie rozumiesz a ja Ci wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert gozdziewski Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 jak mam wrzucic ten supersu to ma to byc zpaczowane w winrarze? czy po prostu pliki luzno wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To ma być w zipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi