Mtekvoi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam wiem ze zły dział i tak dalej ale jest jakis cyanogenmod lub custom rom dla tego urządzenia z łatwą instalacją z góry dziękuje Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Mtekvoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Na takie wynalazki nie ma Custom ROM;ów, a przynajmniej nie słyszałem i nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) http://[link nie zgodny z regulaminem]/topic/154952-cm101-r105bk-i-pochodne/ Ja znalazłem coś takiego Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Mtekvoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie wejdę do linka, bo jest niezgodny z regulaminem. Podejrzewam żeś podał do konkurencyjnego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Screen moze byc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Może być screen, może być link do XDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Myślę, że można spróbować. Jednakże nie powiem Ci czy to ma jakieś bugi. Jeśli są tam zawarte jakieś informacje to warto je przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ok dzieki :-) http://crewrktablets.arctablet.com/?p=1913 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Rozumiem, że można zamykać temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mtekvoi
Witam wiem ze zły dział i tak dalej ale jest jakis cyanogenmod lub custom rom dla tego urządzenia z łatwą instalacją z góry dziękuje
Edytowane przez MtekvoiOdnośnik do komentarza
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi