Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam. Mam problem z włączeniem danych w roamingu. Jak wlacze to się automatycznie odznaczają. Telefon był wzięty w plus i jest tym obrandowany. Kartę SIM mam w play także chciałbym korzystać z internetu we wszystkich sieciach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Podejrzewam, że skoro masz brand Plusa to i jest na drugą kartę nałożona blokada na inne karty SIM. Wiem nielogiczne to jest ale operator ma prawo taką dziwną blokadę nałożyć. Przykładowo Microsoft Lumia 640 XL jest Dual SIM, a ma zaślepiony drugi port. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hmmm a jak zainstalować nie obrandowany soft ? Czytałem gdzieś na innym forum to niby jest to wina samego oprogramowania. Tego emui itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Preferuje reinstalację na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A jest tam j. Polski ? I mógłby ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak to zrobić ? Bo ja zielony w tym jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Instrukcja znajduje się w temacie. Jeżeli czegoś nie rozumiesz napisz post tam. Oczywiście jest język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bo oczywiście rozumiem że muszę mieć roota i bootloadera odblokowanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pytanie nie jest związane z tematem. Proszę udać się do tematu instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A nie ma czegoś co ładniej wygląda oraz jest także stabilne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak jest, ale nie Twój telefon. Zmień go, zmienisz świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Miałem Samsunga s5 ale ten telefon nie dla mnie. Ok właśnie kończy się ściągać to coś. Teraz aby ogarne jak to zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elekton
Witam. Mam problem z włączeniem danych w roamingu. Jak wlacze to się automatycznie odznaczają. Telefon był wzięty w plus i jest tym obrandowany. Kartę SIM mam w play także chciałbym korzystać z internetu we wszystkich sieciach.
Pozdrawiam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi