C3NT3R Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Witam. Wczoraj kupiłem białego LG L3 E400 i już ubrudziłem klapkę od baterii da się to jakoś wyczyścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja kupiłem "kondona" zanim upaćkałem (L9) ale też nie wiemy czym opaćkałeś - masz jakąś fotkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Moja rada to zdejmij tylną klapkę, umyj w wodzie, bez detergentów, wysusz(nie susz w piekarniku ani suszarką do włosów, bo niektórym takie pomysły przychodzą do głowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave One Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja w sumie swoją zdejmowałem,brałem szczotkę dawałem trochę płynu i schodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LG Master Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 a ja lekko pastą do zębów i szczoteczką, potem poprawiałem płynem do szyb klapka po prostu się świeci, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A mój brachol mył domestosem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to.ja Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 ja tam robiłem jak kolego Raven One xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi