Wildrik Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witam, chciałem zainstalować nowszą wersę cm13 nighlty i przez przypadek przy wipeowaniu usunąłem dane z karty sd i utknąłem w recovery, co teraz zrobić jak nie mam plików systemowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ściągasz CM i Gappsy na kompie, jak podepniesz tel pod USB w trybie recovery, komp powinien normalnie go wykryc, a ty wrzucisz pliki na kartę sd lub do pamięci wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wildrik Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 wiesz ja na karte sd bym wolał, a sie nie refreshuje karta nie refreshują dane z karty tzn ze nie wykrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To ciekawe... Ja mam zwykłą G2 i nie mam jak wsadzić karty pamięci (nie ma slotu).. Ja zawsze wrzucam wszystko do folderu download, robię full wipe (oczywiście nie zaznaczam internal storage) i instaluję normalnie z folderu download. To żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Możesz wrzucić cm poprzez ADB Sideload. Wchodzisz w mount bodajże i tam będzie właśnie opcja ADB Sideload. Klikasz w to, podpinasz do kompa telefon, do paczki z adb wrzucasz cm i wpisujesz komendę "adb sideload [nazwa romu]. Potrwa to trochę, ale uratuje telefon Potem jak już się sflashuje system, uruchamiasz ponownie, wrzucasz gappsy i git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 12 godzin temu, Wildrik napisał: Witam, chciałem zainstalować nowszą wersę cm13 nighlty i przez przypadek przy wipeowaniu usunąłem dane z karty sd i utknąłem w recovery, co teraz zrobić jak nie mam plików systemowych? Pliki systemowe na karcie SD>? A jak je usunąć? Wyczyściłeś pamięć i pliki do flashu. Dodać je powinieneś od nowa. Jak nie wykrywa karty, to spróbuj z inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wildrik Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Chodziło mi o to, że jak wyjmę kartę, podłącze do PC i włożę do telefona, recovery nie wykrywa nowych plików, ale udało mi się to zaradzić,po prostu nie zauważyłem że w kategorii reboot da się zrebootować recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wildrik
Witam, chciałem zainstalować nowszą wersę cm13 nighlty i przez przypadek przy wipeowaniu usunąłem dane z karty sd i utknąłem w recovery, co teraz zrobić jak nie mam plików systemowych?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi