Gość Barteeg Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam, wyskoczyło mi powiadomienie o aktualizacji. No ok, pobrałem, trwa instalowanie. I po skończeniu instalacji, telefon sie resetuje. Tak juz jest od 2 godzin. Pomocy! :v pomocyyy! :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Może. Jaki system? Stock czy custom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Barteeg Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Był cm 13, zbugowany na maxa. Włączyłem awaryjne przywracanie oprogramowania przez LG Support tool, przywróciło się. Teraz sie zbrickowal na stocku.. Znowu przywróce, czekam na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Przywróć jeszcze raz, po czym wejdź do recovery (powinno być stockowe) i zrób wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Barteeg Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 LG support tool nie wykrywa telefonu pod download mode, w menedżerze urządzeń jest trójkąt czyli niepoprawne działanie.. Co zrobić? Nie mam stockowego recovery, telefon wiesi sie na logo LG, moge wejsc w download, telefon laduje sie pod ladowarką. pomocy :v po przywróceniu nadal nie działa.. uwaga działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Naprawiony? Sprobuj sflashowac stock v30d(lollipop) przez Lg Flashtool 2014. Najlatwiejszy i moim zdaniem najlepszy program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Barteeg
Witam, wyskoczyło mi powiadomienie o aktualizacji.
No ok, pobrałem, trwa instalowanie. I po skończeniu instalacji, telefon sie resetuje. Tak juz jest od 2 godzin. Pomocy! :v
pomocyyy! :v
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi