Kacper1233873 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Czy lg spirit dostanie aktualizaje do androida 6.0.0 i czy powstanie rom do np androida 4.4 kitkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Co do pierwszego. Poczytaj ten temat: Co do drugiego. Raczej niemożliwe. Ten telefon miał na start 5.0 więc jeśli czekamy na jakieś customy to tylko od 5.0.x w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 LG G4 Stylus już ma 6.0 Ostatnio instalowałem na mojej telefonie. Znacznie przyśpieszył i chodzi lepiej. Bo ten 5.X chodził.. hmm bez czyszczenia cache to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czyli szanse są duże. Ten telefonik jest dość popularny więc może i jakiś custom będzie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzi0x Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Spirit 4g dostał już aktualizację do 6.0 Właśnie ją instaluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 @up Z tego co słyszałem to problemy niektórzy mają z brakiem Polskiego języka po aktualizacji z softu bez brandu. Jak byś się bawił może to daj znać czy działa Xposed na tym stocku. Bo planowałbym kupić Spirita niedługo. A odstrasza brak informacji o Xposed Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi